perjantai 20. marraskuuta 2015

Avemar syöpään

Avemar. Se on hyvä
Tutkimukset ovat osoittaneet, että Avemar on vahva luonnollinen yhdistelmä ja se tehoaa useisiin syöpälajeihin, kuten rinta-, paksusuoli- ja ihosyöpään. Sitä voi turvallisesti käyttää kemoterapian yhteydessä. Joten jos haluat yhdistää perinteisiä ja vaihtoehtohoitoja, tämä on erityisen hyvä tietää.
On liian aikaista esittää väitteitä sen merkityksestä syövän ehkäisijänä.
Sanotaan usein, että Avemar on unkarilaisen lääkärin ja nobelistin Dr. Szent Györgyin (C-vitamiinin löytäjä) lempilapsi, mutta todellisuudessa sen pani alulle tohtori Mate Hidvegi. Hänen on patentin omistaja (http://www.matehidvegi.com/).
Avemarin kliinisiä ja kokeellisia tuloksia on arvioitu yli 100 arvovaltaisessa lehdessä julkaistuissa tutkimuksissa, ja se on nyt lääketieteellisesti hyväksytty aine syöpähoitoon Euroopassa.

Unkarissa, missä tämä tuote kehitettiin, syöpäkuolleisuus lakkasi lisääntymästä ja alkoi laskea yhä lisääntyvän Avemarin käytön vanavedessä. Unkarin naapurimaissa, missä Avemaria ei tunnettu, syöpäkuolleisuus on edelleen lisääntynyt.

Noin 20 maan tutkijat ja onkologit ympäri maailman ovat osallistuneet Avemarin tutkimuksiin (Kalifornian, Sheffieldin ja Barcelonan yliopistot, israelilaiset klinikat, Tel Avivin yliopisto, Blokhin Oncological Center Moskovassa ja Genoan yliopisto).

Avemar valmistetaan patentoidulla menetelmällä fermentoimalla (käyttämällä) vehnänalkioita hiivalla. Tuloksena on ravintolisä, joka hoitaa kolme elintärkeää toimintoa kehossa:
  1. auttaa elimistöä säätelemään aineenvaihduntaa ja tuottamaan tehokkaammin energiaa syömistämme ravinteista.
  2. vahvistaa kehon immuniteettijärjestelmää ja auttaa tuottamaan vahvempia T-soluja ja tunkeutujia syöviä makrofageja.
  3. auttaa kehoa etsimään “pahoja” soluja ja eliminoimaan ne sulkemalla “suojamekanismin”, joka kieltää kehoa tappamasta syöpäsoluja.
Saanen selittää tämän viimeisen kohdan. Kehossasi on hieno, luonnollisista tappajasoluista muodostuva puolustuslinja. Nämä ovat niitä soluja, jotka hyökkäävät tunkeutuvia bakteereja ja viruksia vastaan sekä solumutaatioita kuten syöpää vastaan. Luonnollisella tappajasolulla on reseptoreita, jotka joko käskevät sitä tappamaan tai siirtymään eteenpäin, kunnes se kiinnittyy mahdolliseen tunkeutujaan.
Luonnollinen tappajasolu on kuin poliisi, joka pysäyttää epäillyn, vaatii nähdä henkilöllisyyden ja esittää muutamia kysymyksiä. Jos se päättää, että kohdesolu on “viaton”, se jatkaa matkaa. Ellei, se ottaa rosvosolun hengiltä!
Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa tunkeutuva mutanttisolu kykenee kasvamaan ja voimaan hyvin, jos se saa kehon luonnollisen tappajan “poliisin” uskomaan, että se on normaali solu. Valitettavasti juuri näin syöpäsolut tekevät.
Syöpä “huijaa” luonnollista tapaajasolua sanomalla luonnollisen tappajan reseptoreille, “Ei hätää, minä olen kunnon kaveri.”
Se tekee näin MHC-1 -nimisellä pintamolekyylillä, joka toimii “vääränä henkilöllisyystodistuksena”. Kun luonnollinen tappajasolu havaitsee tämän valeasuisen molekyylin, se hyväksyy tämän hyökkääjän ja siirtyy eteen päin.
Tässä kohden Avemar astuu kuvaan. Se tukahduttaa syöpäsolun kyvyn esittää MHC-1 -molekyyliä, joten se ei enää pysty huiputtamaan luonnollisia tappajasoluja. Tulos?
Syöpäsolut tuhoutuvat nopeasti ja ne poistetaan.

Vuonna 2002 tehdyn tutkimuksen mukaan myös amerikkalaiset ja espanjalaiset tutkijat osoittivat, että Avemar vaikuttaa suoraan kasvainsolujen aineenvaihduntaan, mikä estää syöpäsoluja jakautumasta ja suorittamasta elintärkeää DNA-synteesiä. Näin ollen kasvaimen kehittyminen lakkaa ja syöpäsolut kuolevat joko itsestään tai kehon syöpää tuhoavien mekanismien vaikutuksesta. (J Biol Chem 277: 46408–46414)

Avemar hyväksytään maailmanlaajuisesti 
Vuonna 2002 Unkarin lääkeviranomaiset rekisteröivät Avemarin lääkkeellisenä ravinteena syöpäpotilaille seuraavalla nimikkeellä: “Avemaria suositellaan käytettäväksi ravintolisänä syöpäpotilailla kliinisissä onkologisissa hoidoissa” (leikkaus, sädehoito, kemoterapia, immunoterapia jne.)

Pian vuonna 2002 tapahtuneen Avemarin rekisteröinnin jälkeen myös Tsekin lääkeviranomaiset rekisteröivät sen lääkkeellisenä ravinteena syöpäpotilaille. Pian tämän jälkeen myös Bulgarian viranomaiset rekisteröivät ja hyväksyivät sen samoin perustein. Australiassa tämä tuote kuuluu terapeuttisten tuotteiden luokkaan käytettäväksi immuunihoidossa. Australiassa kansallinen terveyspalvelu maksaa Avemar-hoidon kokonaan.
Euroopassa (Unkari mukaan lukien) Avemar on tällä hetkellä ainut reseptivapaa tuote, joka on virallisesti hyväksytty erityisesti syöpäpotilaille.

FDA luokittelee Avemarin “yleisesti turvalliseksi tunnustettu” -nimikkeellä, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää ruoissa, juomissa ja ravintolisissä. Avemar ei eroa paljon leivästä (joten vehnä- ja gluteeniallergikot olkaa varuillanne!)

Hienoa Avemarissa on se, että sitä voi ottaa perinteisen hoidon kanssa (leikkaus, kemoterapia ja sädehoito). Kyseessä ei ole “jompi kumpi” valinta.
Tämän yleismaailmallisen hyväksynnän on helppo selittää: Avemar toimii!

Professori Ferenc Jakabin antama raportti esitettiin myös CNN:n uutisissa. Jakab on Budapestin Uzsoki Street Hospitalin osastonjohtaja ja johtava lääkäri. Jakab tarkasteli sairaalassa suoritettua testiä korostaen, että Avemaria sisältävien ja sitä sisältämättömien hoitojen välillä oli merkittäviä eroja.
Testin johtopäätökset olivat, että leikkaukseen, sädehoitoon ja kemoterapiaan yhdistettynä Avemar pystyi merkittävästi vähentämään etäpesäkkeiden muodostumista ja pidentämään paksusuolisyöpää sairastavien potilaiden elinaikaa.
Kansallisen onkologisen instituutin pääjohtaja professori Miklós Kásler sanoi, “Avemar ei ole ravintolisä, mutta se on hyvin tärkeä uusi hoito, joka on rekisteröity syöpähoitoon.”

Yhdysvalloissa Avemaria myydään ravintolisänä kauppanimellä Avé. Tätä juomasekoitusta suositellaan otettavaksi kerran päivässä.

Euroopan maiden kansalaiset voivat tilata Avemaria osoitteesta http://www.avemarshop.eu/en/webshop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti