tiistai 1. joulukuuta 2015


Kuinka Budwigin ruokavalio syöpään toimii

Olen kääntänyt blogitekstin seuraavista lähteistä:

  • Cancer-Free: Your Guide to Gentle, Non-toxic Healing (Bill Henderson and Carlos M. Garcia MD)
  • Alternative Cancer Cures, Foods, Treatments/Healing (Dr. David Jockers DC, MS, CSCS)
  • www.cancertutor.com
  • www.budwigcenter.com
    Blogissa esitetyt käsitykset ja kokemukset eivät siis ole omiani. Näin ollen en anna lääketieteellisiä neuvoja. Minulla ei myöskään ole taloudellisia sidonnaisuuksia blogissa mainittujen ravintolisien toimittajiin.
    Jussi Yli-Panula, suomentaja

Hippokrateksen ansiota on sanonta “Ruoka olkoon lääkkeesi.” Mutta biokemisti tohtori Johanna Budwig tunnetaan siitä, että hän teki tästä uskomuksesta todellisuutta.

Budwig oli 1950-luvulla rasvojen ja öljyjen parhaita asiantuntijoita. Hän totesi, että oikealla yhdistelmällä raejuustoa ja pellavansiemenöljyä oli syöpää ehkäiseviä jopa parantavia ominaisuuksia. Voisiko tämä Budwigin ruokavalio voittaa syövän?

Tohtori Budwigin löydöt
Kuinka tohtori Budwig päätyi siihen, että tällä yksinkertaisella menetelmällä on tärkeitä parantavia ominaisuuksia? Biokemistinä sairauksien syntyä tutkiessaan tohtori Budwig havaitsi, että pehmeä tuorejuusto, raejuusto, sisälsi aivan samoja sulfidryyliryhmiä kuin syöpälääkkeet. Näitä sulfydryyliryhmiä ovat kysteiini ja metioniinineaminohapot.

Rasvoja ja öljyjä tutkiessaan Budwig totesi edelleen, että välttämättömät monityydyttämättömät rasvat muodostavat solukalvojen pääainesosan. Ilman kunnolla toimivia solukalvoja solut menettävät kyvyn suorittaa elintärkeitä toimintoja kuten soluhengitystä ja jakautumiskykyä sekä uusien solujen muodostamista.
Kaksi solukalvolle välttämätöntä rasvahappoa ovat

  • Linolihappo, joka tunnetaan paremmin omega-6 -rasvahappona.
  • Linoleenihappo (alfalinoleenihappo), joilla yleisesti tarkoitetaan omega-3 -rasvahappoja. Omega-3 -monityydyttämättömillä rasvahapoilla tiedetään olevan syövän ja sairauksien vastaisia ominaisuuksia.
Raejuusto ja pellavansiemenöljy uudistavat soluja
Kun raejuustossa olevat sulfydryyliryhmät sitoutuvat pellavaöljyn tyydyttämättömiin rasvahappoihin, tapahtuu kemiallinen reaktio. Tämä reaktio mahdollistaa pellavansiemenen muuttumisen vesiliukoiseksi ja pääsyn soluun toimittamaan energiaa.

Kuvittele, että kehosi solut vastaavat auton akkua. Solut tarvitsevat myös sähkövirtaa voidakseen toimia ja toimittaa energiaa kaikkiin elämää ylläpitäviin biologisiin toimintoihin. Jotta tyhjä auton akku voidaan varata uudelleen, tarvitaan apukaapeli, jolla sähkövirtaa toimitetaan täydestä akusta. Rahkan tai raejuuston ja pellavansiemenöljyn yhdistelmä tekevät yhteistyötä toimien apukaapelin tapaan.

Budwigin tutkimusten mukaan syöpäpotilaiden solujen hapensaanti parani ja he saivat helpotusta kaikissa syöpämuodoissa mukaan lukien suolisto-, aivo- ja ihosyövät.

Kuinka Budwigin ruokavalio-ohjelmasta tehdään elämäntapa
Tohtori Budwig antoi erityisiä suosituksia syövän voittamiseksi. Seuraavassa on luettelo hänen ohjelmastaan:

  • Juo ainoastaan puhdistettua vettä
  • Ota riittävästi aurinkoa edistämään mielen ja kehon parantumista
  • Poista kaikki prosessoidut ruoat ruokavaliostasi
  • Älä nauti sokeria, lihaa tai eläinrasvaa
  • Käytä vain tuoreita hedelmiä ja vihanneksia luomuna
  • Syö valmistamasi ruoka heti, älä käytä ruoanjätteitä
  • Jauha pellavansiemenet aina tuoreina ja nauti 15 minuutin kuluessa jauhamisesta
  • Sekoita pellavansiemenöljy maitorahkaan tai raejuustoon suhteessa 1:2 ja sekoita, kunnes öljyä ei enää näy pinnalla
  • Älä sekoita muita ainesosia mukaan
Muita suosituksia
Syöpäpotilaille Budwig suositteli 8 ruokalusikallista pellavansiemenöljyä rahkaan tai raejuustoon seikoitettuna. Syövän ehkäisyyn voidaan ottaa 1 ruokalusikallinen pellavansiemenöljyä päivässä.
Ympäristömyrkyt voivat laukaista syövän kehittymisen. Kaikki myrkkyjen lähteet tulisi poistaa mukaan lukien transrasvat, geenimuunnetut ruoat ja syöpää aiheuttavat keittiövälineet kuten teflonpannut ja muovi.
Budwigin tutkimusten jälkeen muut syöpäasiantuntijat ovat ovat tuoneet vastaavia syöpähoito-ohjelmia, joiden tarkoituksena on edistää solujen terveyttä ja toimintaa parantamalla soluhengitystä, vahvistaa vastustuskykyä, vähentää kehon happoisuutta ja rajoittaa karsinogeeneja kehossa.

Pysäytä syöpä luonnollisesti Budwigin ruokavaliolla
Tohtori Budwigin tutkimuksilla on ollut dominovaikutus tieteelliseen ja lääketieteelliseen yhteisöön. Hänen tutkimustensa jälkeen tutkimus on 50 vuoden ajan kohdistunut rasvoihin ja öljyihin sekä vaikutuksiin, joita näillä aineilla on elimistöömme.
Jos haluat kokeilla Budwigin ravinto-ohjelmaa syöpään, sinun pitää aloittaa hankkimalla korkealuokkaiset ainekset edistämään optimaalista terveyttä ja paranemista.

Budwig-dieetin valmistus (kirjoittanut Webster Kehr, Independent Cancer Research Foundation, Inc.)
Budwig-dieetti ei todellisuudessa ole “ruokavalio” vaan paremminkin erityinen sekoitus. Sitä tarvitaan monissa vaihtoehtohoidoissaa 2-tyypin diabeteksesta syöpään, sydäntautiin, autoimmuunisairauksiin jne.
Sen tarkoitus on energisoida solut palauttamalla solun luonnollinen sähkötasapaino. Monet sairaudet aiheutuvat “sairaista soluista”, jotka ovat menettäneet normaalin sähkötasapainon, mikä yleensä johtuu ATP-energian vähenemisestä solujen mitokondrioissa.

Ratkaisevan tärkeää on ymmärtää, että Budwig-dieetin ensimmäinen tarkoitus on muuntaa öljyliukoiset omega-3 -rasvahapot vesiliukoisiksi omega-3 -rasvahapoiksi.
Tästä johtuen on tärkeää lisätä aineet sekoitukseen oikeassa järjestyksessä. Jos ne sekoitetaan väärässä järjestyksessä, rasvaliukoisten omega-3 -rasvahappojen muuttuminen vesiliukoisiksi voi vaarantua.
Koska joku saattaa löytää tämän artikkelin suoraan netistä, tässä tietoa Budwigin ruokavalion taustasta ja käytöstä kirjoittanut Mike Vrentas: tässä
Tässä toisen Budwig-asiantuntijan kirjoittama artikkeli tässä
Tässä on DVD, jossa esitetään yhden päivän Budwig-ohjelma tässä

Kokonainen päivä Budwigin ohjelmalla
Ainesosien sekoittaminen.
Ainesosa 1. jääkaapissa säilytetty nestemäinen pellavansiemenöljy
Öljy ostetaan tavallisesti luontaistuotekaupasta (Suomessa myös Ecoshop, suom. huom.). Netistä voivat tilata ne, joiden lähellä ei ole luontaistuotekauppaa. Vaikka öljyn tuleminen kestää muutaman päivän, kuljetus ei vaikuta sen laatuun. Mutta öljyn saavuttua se laitetaan heti jääkaappiin.

Pellavansiemenöljyä myydään mm. luontaistuotekaupoissa ja netissä. Tärkeintä on, että öljy on nestemäistä ja sisältää paljon enemmän omega-3 -rasvahappoja kuin omega-6 -rasvahappoja. Tämä suhde perustuu siihen, että normaali ruokavalio sisältää yleensä paljon enemmän omega-6 -rasvahappoja kuin omega-3 -rasvahappoja. Siksi omega-3:sta tarvitaan enemmän.
Pullo ravistetaan hyvin, ennen kuin öljy kaadetaan kulhoon.
Ainesosa 2: raejuusto tai jogurtti

Budwig-sekoituksen valmistaminen
Pellavansiemenöljyn ja raejuuston sekoittamiseen suosittelemme sauvasekoitinta.
Sekoita 2 ruokalusikallista luomulaatuista kylmäpuristettua pellavansiemenöljyä 4 ruokalusikalliseen raejuustoa. (Blogin pitäjä sekoittaa 3 ruokalusikallista öljyä 6 ruokalusikalliseen raejuustoa. Koska suomalainen raejuusto on jähmeähköä olen jättänyt pois yhden ruokalusikallisen raejuustoa ja lisännyt 2 ruokalusikallista kefiiriä, jotta öljy sekoittuisi helpommin, siis 3 rkl öljyä, 5 rkl raejuustoa ja 2 rkl kefiiriä.)

Jauha 1 ruokalusikallinen pellavansiemeniä ja laita kulhoon. Älä osta valmiiksi jauhettuja pellavansiemeniä, koska ne härskiintyvät 15 minuutissa jauhamisen jälkeen. Jauha tuoreeltaan joka kerta. (Tämä osa ei näytä olevan kaikissa Budwig-ohjelmissa, suom. huom.)
Sekoita öljy ja raejuusto sauvasekoittimella, kunnes öljy on sekoittunut ja seos on kermamaista. Öljyä ei saa näkyä pinnalla. Lisää tarvittaessa 1-3 ruokalusikallista vähärasvaista maitoa ja sekoita lusikalla (ei sekoittimella). Tämä sekoitus kaadetaan sitten tuoreena jauhettujen pellavansiemenien päälle ja sekoitetaan lusikalla (ei sauvasekoittimella).

Suhde voidaan säätää annoskoon mukaan. Peukalosääntönä on aina yksi ruokalusikallinen öljyä ja kaksi ruokalusikallista raejuustoa. Maidon määrää voidaan tarvittaessa säätää koostumuksen ja helpomman sekoittamisen mukaan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi seos nautitaan heti. Valmista tuoreena joka kerta. Tässä on linkki YouTube-sivulle, jossa pellavaöljyn ja raejuuston sekoittaminen esitetään videolla. Video on hyvä katsoa, vaikka englannin taitosi olisi vaatimaton: tässä
Edellä esitetty seos voidaan maustaa eri tavalla joka päivä lisäämällä esimerkiksi pecanpähkinöitä, saksanpähkinöitä (ei maapähkinöitä), banaania, luomukaakaota, ananasta (tuore), mustikoita, vadelmia, kanelia, vaniljaa.

Tämän ohjelman kanssa ei voi samanaikaisesti syödä muita ravintolisiä, ruokaa tai öljyjä.
Tohtori Budwig tähdensi, että kroonisista tai terminaalisista sairauksista kärsivien ihmisten tulisi pyrkiä ottamaan 4-8 rkl öljyä päivässä. 6-8 rkl päivässä on tavallisesti tarkoitettu syöpäpotilaille. Hän mainitsi, että maksa- tai haimasyöpää sairastavat saattavat joutua lisäämään öljyannosta hyvin hitaasti aloittamalla 1 teelusikallisesta kerralla, jotta elimistö ehtii sopeutua. Kun syöpäpotilaat ovat saaneet syövän hallintaan, heidän on jatkettava ylläpitoannoksella, jotta sairaus ei uusiudu.
Ylläpitoannoksena pidetään 2 ruokalusikallista öljyä 45 painokiloa kohti. Vaikutusten näkyminen vie aikaa ja syövissä siihen saattaa mennä 3-6 kuukautta. Monissa muissa vaivoissa tuloksia saadaan paljon nopeammin.

Tärkeitä huomautuksia lopuksi
Budwigin seos tulee nauttia 20 minuutin kuluessa valmistuksesta. Älä valmista tarvetta enempää äläkä laita jääkaappiin ylimääräistä!

Muista myös laittaa raejuusto kulhoon ensin, sitten pellavaöljy. Sekoita nämä ensin, ennen kuin laitat kulhoon mitään muuta.

Lue selkeä esitys Budwigin ohjelman biokemiallisista vaikutuksista tästä.

Suomennos Jussi Yli-Panula
lootuskirja@kolumbus.fi

Lähde http://
www.cancertutor.com

Immuniteetin vahvistaminen

Syöpä ja immuniteettijärjestelmä
Syöpä ei puhkea tai menesty, jos potilaan immuniteettijärjestelmä on vahva. Näin ollen ehkäisyssä tai parantamisesa on ensimmäiseksi vahvistettava immuniteettijärjestelmää syöpää vastaan. Ravintolisät ovat välttämättömiä. Onneksi valinnanvaraa on.

Beta 1,3d Glucan
Tässä on kirjan toisen kirjoittajan Bill Hendersonin julkaisema artikkeli.
"Ne teistä, jotka ovat lukeneet kirjoituksiani, tietävät, että olen aina suositellut parasta immuunivahvistajaa, jonka olen löytänyt.

Lähes kaikki immuniteettia vahvistavat tuoteet ovat liukenevia, mikä merkitsee, että ne liukenevat elimistössä ja niiden vaikutusta on vaikea todeta.


Beta-1,3d Glucan on liukenematon. Se on kuitumainen aine. Se pääsee paikkoihin, joihin se kuuluu, esimerkiksi lymfajärjestelmään. Sieltä fagosyytit, immuunisolut, jotka ahmivat vieraita aineita, kuljettavat sen verenkiertoon ja kaikkiin kehon elimiin sekä luuytimeenkin.

Beta-1,3d Glucan käynnistää neurofiili-immunisolut tunnistamaan syöpäsolut tappaen ne. Nämä solut muodostavat 50-60 % immuniteettijärjestelmän soluista. Normaalisti ne eivät tunnista syöpäsoluja. Beta-1,3d Glucan sitoutuu näiden solujen ulkokalvoon. Kun tämä reseptori on aktivoitunut, se tunnistaa syöpäsolut sienisoluiksi ja tappaa nämä. Tällöin nämä solut yhdistyvät luonnollisten tappajasolujen, makrofagien ja lymfosyyttien, “armeijaan”. Luonnollisilla tappajasoluilla, makrofageilla ja eosinofiileilla on myös glukaanireseptoreita, jotka tekevät Beta-1,3d Glucanista tehokkaimman immuniteetin vahvistajan.

Beta Glucan on tilattavissa www.transferpoint.com, info@transferpoint.com. Transferpointin Beta glucania Euroopassa myy www.supersupps.com. 100 mg 60 kaps, £23 (29 Eur), ei tullausta.
Edullisinta Beta Glucan -tuotetta myy www.ourhealthcoop.com 60 kaps $23 (20 Eur), tullaus (14 %:n vero).
Beta Glucania vastaavaa tuotetta myy myös www.lifeextension.com nimellä Immune Protect with Paractin 30 kaps, 28 Eur, ei tullausta.

Prolycin C -ravinneyhdistelmä

Syövän ominaisuuksiin kuuluu kyky muodostaa etäpesäkkkeitä. MMP (Matrix metalloproteinases) on tunnistettu päätekijöiksi etäpesäkkeiden muodostumisessa. Liiallista MMP-eritystä on pidetty pahanlaatuisuuden indeksinä. Nykyiset hoidot kemoterapialla ja/tai sädehoidolla ovat toksisia tuhoten myös terveitä soluja. Tohtori Rath kollegoineen on kehittänyt menetelmän, jolla syövän kehittyminen ja leviäminen voidaan estää käyttämällä luonnonmukaisia ravineita. Lysiini ja proliini ovat sidekudossäikeiden rakennusaineita. Ne pitävät sidekudoksen ehjänä estäen syövän erittämiä entsyymejä sulattamasta sidekudosta. C-vitamiini on välttämätön sidekudoskuitujen muodostumiselle ja toimii tehokkaana antioksidenttina ahmimalla vapaita radikaaleja. Tällä ravinneyhdistelmällä on hyvin vahva synergiavaikutus syövän ehkäisyssä. Prolycin C 90 kaps 27,90 Eur, tilaukset www.ecomedic.fi, asiakaspalvelu@ecomedic.fi, 0400 751 591.

EpiQuercican (vaihtoehto Prolycin C:lle)
Prolycin C:tä vieläkin monipuolisempi yhdistelmä on tohtori Rathin laatima EpiQuercican, joka proliinin, lysiinin, C-vitamiinin ja vihreän teen lisäksi sisältää seuraavat ainesosat soluterveyteen: kalsium, magnesium, seleeni, kupari, mangaani, arginiini, N-asetyylikysteiini, vihreä tee, 42,90 Eur 180 kaps, tilaustiedot edellisessä kohdassa.

Heart Plus ravinneyhdistelmä (vaihtoehto edelliselle)
Cancer-Free: Your Guide to Gentle, Non-toxic Healing -kirjan kirjan kirjoittajat Bill Henderson ja Dr. Carlos Garcia käyttävät Heart Plus -tuotetta, joka vastaa Rathin yhdistelmää. Nettisivu löytyy hakusanalla store.ourhealthcoop, Heat Plus 180 kaps 12 dollaria (10,50 Eur) (+ vero 14 %), annostus 2-2-2 päivässä eli kk:n annos.
Heart Plus/EpiQuercican -valmisteiden käytöstä on kaksinkertainen hyöty, sillä ne ovat keskeisiä myös sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä ja hoidossa.


Multi-Veggis
Budwig-ohjelmaan kuuluu myös Multi-Veggis 180 kaps, 9,70 dollaria. Useimmat ihmiset eivät saa riittävästi vitaalivihanneksia, joita he tarvitsevat optimaaliin terveyteen. Alfalfa, ohranoras, klorella, vesikrassi ja spiruliina muodostavat täydellisen sarjan vitamiineja, hivenaineita ja proteiineja erittäin hyvin imeytyvässä muodossa. Parsakaali, pinaatti, vesikrassa ja juurekset tuovat arvokkaita kasvisravinteita kuten sulforafaani, luteiini ja betaiini.

Monivitamiini-/kivennäisyhdistelmä
Kirjan suosittelemaa Daily Advantage -monivitamiinia ei toimiteta Suomeen. Sen tilalla voi käyttää Solgarin Formula VM-2000 -monivitamiini-/kivennäisyhdistelmää, jota myydään luontaistuotekaupoissa. (Käytän Life Extension Mix Powder -jauhetta, joka sisältää lähes kaikki vitaaliaineet, suom.) Sijoita Googleen hakusana lifeextensioneurope ja tuotehakukenttään life extension mix. Yritys on EU-maassa, joten tullausta ei tarvita. Tällä hetkellä pidän Life Extensionin ravintolisiä markkinoiden luotettavimpina. He tekevät mittavaa tutkimustyötä. Tuskin tarvitsee sanoa, että minulla ei ole suhteita yhteenkään ravintolisätoimittajaan. Tohtori Budwig ei aikanaan käyttänyt ravintolisiä, silti hän sai erinomaisia tuloksia. On kuitenkin todettava, että tuohon aikaan ravintolisätietous oli melko vaatimatonta.

Tohtori Budwigin menetelmän syövän vastainen vaikutus perustuu siihen, että pellavansiemenöljy yhdistettynä raejuustoon/maitorahkaan edistää solujen hapensaantia. Kun hän analysoi veren, hän havaitsi vihreänkeltaista ainetta terveen punaisen happea kuljettavan hemoglobiinin sijasta. Tämä selittää, miksi syöpäpotilaat heikentyvät ja tulevat aneemisiksi. Tämä löytö hämmästytti tohtori Budwigia. Hän havaitsi, että kun hänen potilaansa käyttivät pellavansiemenöljyä ja raejuustoa ja lopettivat huonojen vedytettyjen rasvojen (esim. margariini) syönnin, oudon vihertävän aineksen tilalle veressä tuli terveitä punaisia verisoluja, kun fosfatidit ja lipoproteiinit palautuivat lähes ihmeen kaltaisesti. Heikkous ja anemia katosivat ja elämänenergia palautui. Syövän oireet, maksan toimintahäiriö ja diabetes lievittyivät lähes täysin monissa tapauksissa.

Syövässä vialliset syöpäsolut menettävät kyvyn hengittää oikein johtuen roskarasvoista, joita länsimaisessa ruokavaliossa käytetään. Mikään hapen määrä ilmassa ei auta syöpäsairasta, koska syöpä vaikeuttaa solun kykyä käyttää happea. Budwigin ohjelma palauttaa solun hengityskyvyn. Tämä mahdollistaa, että hengittämämme happi vaikuttaa tarkoitetulla tavalla.

Seuraavassa on toinen lainaus, joka toivottavasti kiinnittää huomionne tähän aiheeseen.

Onkologi puhuu
Tohtori Dan C. Roem, onkologi ja entinen kardiologi kirjotti artikkelin Townsend Letter for Doctors & Patients -julkaisuun. Hän sanoi: “Tämä dieetti on maailman onnistunein dieetti syöpään. Tohtori Budwig on muuttanut alun epäuskoni täydelliseksi tyydytyksekseni praktiikassani. Hoito perustuu ruokavalioon/elämäntapoihin ja tulokset ovat välittömiä, sillä syöpäsolu on heikko ja haavoittuva. Budwigin läpimurton tapahtui 1951.
Ainut toiveeni on, että kaikki potilaani olisivat biokemian ja kvanttifysiikan tohtoreita, jotta he kykenisivät ymmärtämään, kuinka huippuunsa hiotulla taidolla tämä ruokavalio laadittiin. Se on ihme.”

Vuonna 1967 tohtori Budwig kuvaili radiohaastattelussa potilaita, joiden leikkaus ja sädehoito olivat epäonnistuneet. ‘Näissäkin tapauksissa on mahdollista palauttaa terveys muutamassa kuukaudessa, sanoisin 90 %:ssa tapauksista.’

Tätä ei ole koskaan kiistetty, mutta tämän tiedon kulku meren tälle puolen (Yhdysvaltoihin) on kestänyt kauan. Syöpähoito voi olla hyvin yksinkertaista ja menestyksellistä, kun sen osaa. Syövän intressipiirit eivät halua teidän tietävän tätä.

Ne, jotka ovat kärsineet tästä sairaudesta, antakoot anteeksi näille konnille, jotka ovat estäneet tämän yksinkertaisen tiedon saapumisen teille näin kauan.

Dan C. Roehm, M.D.

Tohtori Roehm on onkologi ja kardiologi ja American College of Physicians -yhdistyksen jäsen. Hänen mielipiteensä perustuvat omiin potilashavaintoihin praktiikassaan.

Euroopan johtava syöpätutkija tohtori Johanna Budwig on löytänyt täysin luonnollisen yhdistelmän, joka ei ainoastaan anna suojaa syöpää vastaan vaan ympäri maailmaa ihmiset, joilla on todettu parantumaton syöpä ja lähetetty kotiin kuolemaan, ovat todellisuudessa parantuneet ja elävät nyt terveinä normaalia elämää.

Robert Willner, M.D., Ph.D."

Yhteenveto Budwig-ohjelmasta

Katso tuotteiden toimittajat aikaisemmin tällä sivulla.

1. Immuniteettijärjestelmän vahvistaminen
Transfer Point Beta-1,3d Glucan yksi 500 mg kapseli 23 painokiloa kohden aamulla 30 min. ennen kuin juot tai syöt mitään. Vaihtoehto on Immune Protect with Paractin. Budwig Center Malagalla käyttää AHCC:tä, www.lifeextension.com. Vaihtoehtona on myös laajasti tutkittu AHCC, www.lifeextension.com.

2. Raejuusto/pellavansiemenöljy3 ruokalusikallista pellavansiemenöljyä lisätään 6 ruokalusikalliseen 2-prosenttista raejuustoa ja tilkka puhdasta vettä, sekoitetaan sauvasekoittimella. Mahdolliset marjat ja pähkinärouheet sekoitetaan käsin.

3. Heart Plus and Green Tea Extract
2-2-2 ja 1-1-1 kaps vihreän teen uutetta aterialla tai aterioitten välissä. Vaihtoehtoina ovat edellä mainitut Prolysin C ja Epiquercican.

4. Barley  Power 20 tabl päivässä, 6-7 noin 15 min. ennen kutakin ateriaa.

5. Vitamiini-/kivennäisyhdistelmä 

Formula VM-2000 tai Life Extension Mix, valittavan kapseleina tai jauheena.

6. D3-vitamiini
Ota 620 mcg, kunnes veriarvo on 70 tai korkeampi ja vähennä sitten 250 mcg:aan, ainoastaan kuoriloina (nestemäinen).

Ravintolisien puuttuminen kokonaan tai osittain ei ole esteenä ohjelman käyttämiselle, mutta ravintolisiin vähänkin perehtyneet ymmärtävät niiden antaman lisätehon.

7. Syöpää ehkäisevä ruokavalio.
Vältä prosessoituja ruokia, maitotuotteita ja gluteenia. Kokeile kokonaisia raakoja vihanneksia, ensin mehustettuina. Käytä eläinrasvoja vain, jos edellä mainitut eivät toimi. Vaihtelua saa gluteenittomista leipätuotteista, pellavansiemenkekseistä, hirssistä gluteenittomina ja makeuttamattomasta mantelimaidosta, linsseistä, siemenistä  ja pavuista (ei maapähkinöitä).


Budwig Center Testimonials (käyttäjäkokemuksia)

Joka vuosi hoidamme satoja potilaita etäohjelmillamme tai kliinisillä ohjelmilla täällä Espanjassa.
Saamme monia sydäntä lämmittäviä sähköposteja ja kirjeitä potilailta, jotka ovat voittaneet taistelun syöpää tai muita vakavia sairauksia vastaan Budwigin ohjelmalla ja asiantuntevilla hoidoilla, joita tarjoamme täällä Budwig Centerissä.

Jos itse kamppailet syövän kanssa, sinua ehkä kiinnostaa lukea joitakin positiivisia palautteita, joita saamme päivittäin. Alla on vain pieni näyte.

Toivottavasti saat innostusta näistä omassa taistelussasi ja apua tehdessäsi oikeita päätöksiä tavassa, jonka päätät valita.

Craig voittaa paksusuolisyövän
Craig Ellingworth
England
Email: craig.ell@me.com

Craig on 45-vuotias mies, joka asuu Englannissa. Vuonna 2014 hänellä todettiin 3. vaiheen paksusuolisyöpä. Hän sai kemoterapiaa ja päätti sitten lähteä luonnolliselle tielle.

Craig tuli Budwig Centeriin elokuussa 2014 ja sai kaikki hoitomme. Toukokuussa 2015 hänen lääkärinsä kertoivat, että hänen syöpänsä oli täysin kadonnut. Tämä hänen lääkärinsä lausunto vahvistaa, että hänen syöpänsä on siirtynyt remissioon (elpymävaihe).

Aivosyöpäpotilas voittaa kamppailun käytyään Budwig Centerissä
From: Deniz Kurtel [mailto:dkurtel@gmail.com]
Sent: Tuesday Jan 6th 2015 - 15:36
To: Lloyd Jenkins
Cc: selin demirhan
Subject: Selin's testimonial

Olen 37-vuotias kahden lapsen äiti. Helmikuun 8. päivänä 2013 oikean aivolohkoni etuosasta löydettiin 5 x 7 cm:n kasvain. Se poistettiin leikkauksella helmikuun 12. päivänä. Patologinen testi osoitti kasvaimen olevan 2. asteen anaplastinen oligoastrosytooma. Jatkoin normaalia elämää ja joka 3. kuukausi minulle tehtiin magneettikuvaus. 9. kuukauden jälkeen magneettikuvaus osoitti kasvaimen aktivoituneen. Se kasvoi nopeammin ja aste oli kohonnut 3:een.

3. tammikuuta 2014 minulle tehtiin toinen leikkaus, jossa uusi kasvain poistettiin. Leikkauksen jälkeen aloin saada säde- ja kemoterapiahoitoa. Kehoni vasen puoli heikkeni 30-40 %. Menetin hiukseni, tasapaino alkoi horjua, kaatuilin ja käveleminen oli vaikeaa. Suurimman osan päivästä käytin nukkumiseen enkä halunnut nousta vuoteesta. Elimistön oli vaikea ottaa vastaan hoitoja. Aloin menettää toivoni ja sain vaikean masennuksen. Otin masennuslääkkeitä.

Onneksi ympärilläni oli rakastava ja välittävä perhe. Serkkuni ja tätini esittelivät minulle Budwigin ohjelman ja veivät minut ja äitini Budwig Centeriin Malagalla, Espanjassa. Epäröin aluksi, mutta kun kuukautiseni lakkasivat kemoterapian seurauksena, tajusin, että jotain oli pahasti vialla. Tuntui kuin kaikki elimet olisivat lakanneet toimimasta.

Kun tulimme Budwig Centeriin toukokuussa 2014, tarvitsin rullatuolin apua lentokentällä. Hoidon alettua ihmeitä alkoi heti tapahtumaan. Vega-testin mukaan hoidon alussa syöpäni aktiivisuustaso oli 6 10:n asteikolla. Kaikkilla toimenpiteillä oli ihmeellinen vaikutus. Kolme päivää klinikalle saapumisesta kuukautiseni palasivat. Neste ei enää kertynyt kehooni, olin energisempi, mielialani parani paljon ja aloin uskoa, että voisin voittaa syöpäni. Rohkaistuin ja selvisin monista ongelmista, joita minulla oli ollut hyvin pitkään. Näin myös monien potilastovereitteni tervehtyvän klinikalla oloni aikana. Kahden viikon hoidon jälkeen Vega-testin tulokset osoittivat, että syöpäni aktiivisuustaso oli laskenut 6:sta 2:een 10:n asteikolla!

En tarvinnut rullatuolia paluumatkalla Turkkiin. Aviomieheni ja lapseni eivät voineet uskoa silmiään, kun he näkivät minut lentokentällä. Budwig Centerissä saamani hoidon ja taistelutahdon ansiosta kykenin palaamaan hoitooni ja elämääni. Kotona lääkäritkään eivät voineet uskoa parantumistani.

Jatkoin yrteillä ja homeopaattisilla hoidoilla, jotka minulle määrättiin Budwig Centerissä.
Viimeisimmän magneettikuvauksen tulokset 24. marraskuuta 2014 olivat niin hyvät, että useat lääkärit ja sairaalat, joihin olen ollut yhteydessä, ovat sanoneet, että en enää tarvitse hoitoa.

Olen kiitollisuuden velassa Budwig Centerille nykyisestä tilastani. Olen kiitollinen koko klinikalle ja Johanna Budwigille loppuelämäni. Sen jälkeen olen väsymättä kertonut keskuksesta jokaiselle tuntemalleni syöpäpotilaalle.

Toivon voivani käydä keskuksessa joskus terveenä kiittääkseni jokaista. Paljon rakkautta ja kiitos koko henkilökunnalle.

Selin Demirhan


Tässä vielä Malagalla sijaitsevan Budwig Centerin Budwig-ohjelman valmistusohje. Se sisältää seikkoja, jotka saatat kokea selventäviksi.


Tohtori Budwigin maailmankuulu mysli
Pellavansiemenöljyn ja raejuuston (maitorahkan) sekoitus – tunnetaan myös Budwigin myslinä (syöpädieetti), – on Budwigin ohjelman kantava voima.

Vaihe 1
Sekoita 3 rkl pellavansiemenöljyä ja 6 rkl:een vähärasvaista (enintään 2 %) raejuustoa tai maitorahkaa. Jos rasvapitoisuus on liian suuri, öljy ei sekoitu eikä seos tuo happea soluihin. Laita raejuusto tai maitorahka kulhoon ensin ja kaada pellavansiemenöljy niiden päälle. Jotta pellavansiemenöljy sekoittuisi paremmin raejuustoon, seokseen voi lisätä vähän vettä.

Älä sekoita käsin. Käytä vain sähköllä toimivaa sauvasekoitinta noin minuutin ajan. Sekoituksen pitäisi olla vispikerman kaltaista, missä öljyä ei näy. Älä lisää muuta, ennen kuin vispikermamaisuus saavutettu.

Vaihe 2
Jauha erikseen 2 rkl kokonaisia pellavansiemeniä kahvimyllyllä ja sekoita pellavansiemenöljy- ja raejuustosekoitukseen.

Huom! Jauhetut pellavansiemenet härskiintyvät 20 minuutissa, joten syö mysli heti äläkä jauha siemeniä edeltä käsin tai varastoi rouhetta.

Paksusuoli- tai peräsuolisyövästä kärsivien on ehkä parasta olla käyttämättä jauhettuja pellavansiemeniä vaan lisätä sekoitukseen vielä ruokalusikallinen pellavansiemenöljyä.

Vaihe 3
Lisää (valinnainen) 1 tl hunajaa (parasta on raaka, pastöroimaton hunaja, koska se sisältää kaikki terveelliset entsyymit).

Kokeile sekoittaa mukaan puolen sitruunan mehu. Se poistaa öljyisyyden ja antaa miellyttävän tuoreen maun.
Seokseen voi vuorotellen jauhaa myös luomulaatuisia kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä sekä pähkinöitä (ei maapähkinöitä) ja manteleita. Vaihtelua saa vaniljalla, kanelilla tai kookoshiutaleilla. Jotkut lisäävät cayennepippuria.

Pellavansiemenöljy on säilytettävä aina jääkaapissa. Pakastettuna se säilyy 12 kuukautta.

Tärkeää! Budwigin mysliä ei saa valmistaa ennenaikaisesti tai varastoida. Syö 20 minuutissa valmistamisesta. Pellavansiemeniä ei saa jauhaa etukäteen. Raejuusto/maitorahka voidaan pakastaa tarvittaessa.

Budwigin ohjelmassa tarvitaan kaksi laitetta.
1.    Kahvimylly kokonaisten ruskeiden tai kullankeltaisten pellavansiemenien jauhamiseen.
2.    Sauvasekoitin pellavansiemenöljyn ja raejuuston sekoittamiseen.

Ruokalusikallinen on 15 ml.


Lähde www.budwigcenter.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti